Villkor


VILLKORKöpvillkor


Det finns inget minimibelopp på ordrar, alla över 18år är välkommen att göra en beställning. Om du är under 18år måste du ha målsmans godkännande.


Priser och betalning


Priserna som anger på webbshopen är svenska kronor (SEK) och inkluderar moms på 25%. När du har lagt din beställning så kommer du att få en orderbekräftelse till din mailadress.


Vid betalning accepterar vi kontantkort och faktura. En faktura skickas till den mailadress som du angav vid din beställning så snart varan är skickad. Vi tar ut en faktureringskostnad på 29kr.


Leveranstid


Leverans av beställda varor sker normalt inom 5-10 arbetsdagar om inget annat har angetts. Vid eventuella leveransförseningar eller slutförsäljningar av din order kommer du att få ett mail om detta så snart som möjligt.


Vi tar ut en fast fraktkostnad på 69kr. Ordrar över 1000kr är fraktfritt.


Finns inte en vara i lager? Maila oss med information om vad du vill beställa så kollar vi upp leveranstid!


Fraktsätt


Mindre paket skickas med posten. Vid större beställningar skickas paketet istället med Schenker.


Reklamationer


När du mottagit ditt paket är det viktigt att du kolla igenom varan. Ser du en skada på kartongen eller hör att något är trasigt reklameras detta direkt på plats hos utlämningsstället. Är en vara fellevererad eller defekt kontakta då Mia Interior på en gång via mail, skicka gärna med en bild. Uppge alltid ditt ordernummer.


Vid en godkänd reklamation får du en retursedel skickat till dig antingen via mail eller vanlig post. Därefter, vid mottagen reklammationsvara, får du en ny vara hemskickad eller pengarna tillbaka.


Vid reklamationer tillämpas Konsumentköplagen www.konsumentverket.se och vid en eventuell tvist följer Mia Interior Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.


Ångerrätt


Du kan ångra ditt köp i 14 dagar efter du har fått hem leveransen, utan att ange någon anledning. Köpesumman återbetalas senast 30 dagar efter det att vi har återfått varan. Fraktkostnad återbetalas ej. Skicka tillbaka varan i originalförpackning om sådan finns. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.


Ångerrätten inom lagen för distanshandel gäller inte för fasadsiffrorna eftersom vi tillverkar varje produkt specifikt efter kundens önskemål.


Kunden själv står för fraktkostnaden tillbaka till Mia Interior.


Ej uthämtade paket


Om du inte har hämtat ut ditt paket returneras  det till oss, vi förbehåller oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och extra avgifter.Mia Interior | Sweden

Socialt